Bygning G - salg

Livsnyderne kan glæde sig til en beliggenhed i verdensklasse på det attraktive Havneøen, der ligger lige ud til vandet i Vejle. Her får I direkte adgang til havnemiljøet og er samtidig tæt på midtbyen. Omgivelserne er intet mindre end suveræne med gåafstand til Sejlklubben og Kajakøen, ligesom I kan nyde synet af det fantastisk flotte Fjordenhus og Bølgen på jeres spadseretur rundt på den spændende havnefront med Lystbådehavn og Restaurant Remouladen. Videre møder I Skyttehusets fine have, og om sommeren kan turen gå til byens populære strand, Albuen.

Med kort afstand til Nørreskoven kommer naturens farvespil helt tæt på, men også byens herligheder er nemme at tilgå. Centrum bugner af hyggelige caféer og spisesteder, ligesom de summende handelsgader byder på en bred vifte af butikker. Tilmed er I ikke langt fra Vejle Musikteater, Strandvejen, Munkebjeg og naturligvis offentlig transport og indkøb.

Havneøen består af flere formidable ejendomme, og i G-tårnet udbydes nu disse flotte lejligheder, som I kan blive de nye, heldige ejere af. Bygningens forskudte placering er helt formidabel, da den er trukket længere ud mod kanalen. Her er stilren indretning i kvalitetsmaterialer og der er uderum, som tager pusten fra de fleste. Der bliver mulighed for at parkere i et smukt, arkitektonisk P-hus der er under opførsel.

Afspil video

Placeringen

Med sin skønne placering på Vejle Havn, er du som køber omgivet af et eksklusivt miljø, hvor du kan lade blikket vandre over de skønne omgivelser.

DSC06039
1

Tæt på alt

Inden for gåafstand finder du Vejle centrum, som blandt andet byder på Vejles 900 meter lange gågade med et rigt udvalg af caféer og butikker.

Plantegninger

Tidligere
Næste

Billeder

Tidligere
Næste