Bygning E - leje

Havneøen består af et væld af storslåede ejendomme, og nu får I en unik mulighed for at bosætte jer i en af de flotte lejeboliger i E-tårnet. Alle lejlighederne er i ét plan med undtagelse af to luksuriøse penthouselejligheder, som fordeler sig over to etager med famøse tagterrasser. Fælles for dem alle er de pragtfulde udsigtsforhold, fantastiske altaner og den gennemtænkte indretning. Hertil kommer kvalitetsmaterialer i et stilrent design, som matcher perfekt til enkle, æstetiske udtryk. Ydermere kan I se frem til et smukt, arkitektonisk P-hus til parkering. 

Omgivelserne er intet mindre end suveræne med gåafstand til Sejlklubben og Kajakøen, ligesom I kan nyde synet af det fantastisk flotte Fjordenhus og Bølgen på jeres spadseretur rundt på den spændende havnefront med Lystbådehavn og Restaurant Remouladen. Videre møder I Skyttehusets fine have, og om sommeren kan turen gå til byens populære strand, Albuen.

Med kort afstand til Nørreskoven kommer naturens farvespil helt tæt på, men også byens herligheder er nemme at tilgå. Centrum bugner af hyggelige caféer og spisesteder, ligesom de summende handelsgader byder på en bred vifte af butikker. Tilmed er I ikke langt fra Vejle Musikteater, Strandvejen, Munkebjeg og naturligvis offentlig transport og indkøb.

Alt i alt kan I glæde jer til en placering i verdensklasse og et hjem i suveræne rammer.

Afspil video

Placeringen

Med sin skønne placering på Vejle Havn, er du som lejer omgivet af et eksklusivt miljø, hvor du kan lade blikket vandre over de skønne omgivelser.

DSC00942
DSC01010

Tæt på alt

Inden for gåafstand finder du Vejle centrum, som blandt andet byder på Vejles 900 meter lange gågade med et rigt udvalg af caféer og butikker.

Plantegninger

Tidligere
Næste

Billeder

Tidligere
Næste